Üdvözli Önt a MesterMunka!

 

Semeniuk Ferenc vagyok, 2009-ben alapítottam cégemet, amely mint létszámban, mint eszközben jelentős fejlődésen ment keresztül.
Az évek során kialakított és folyamatosan bővülő saját géppark lehetővé teszi számunkra, hogy másoktól függetlenül, önállóan tudjunk dolgozni, ezzel is elősegítve a rugalmasságot, a gyors és pontos munkavégzést!

Tevékenységünk legfontosabb célja megrendelőink igényeinek kiváló minőségben, pontosan és rövid határidőre történő kielégítése.
 Fő profilunk a térburkolás, amelyet az évek alatt szerzett tapasztalataink miatt tökéletes dinamizmussal és a kivitelező kollégáim precizitásának köszönhetően kiváló minőségben végzünk. Továbbá kézi és gépi munkavégzést is vállalunk, aszfaltozunk, betont marunk, utak és parkolók tervezését és kivitelezését is ránk bízhatja.
Több közintézmény térburkolási munkáit végeztük a múltban, térburkolatok forgalmazásával is foglalkozunk.

2012-ben igény támadt családi házak generálkivitelezésére, a köműves munkáktól egészen a közmű bekötésekig. Ezen projectek számunkra új távlatokat nyitottak és új  ügyfelekkel kerültünk sikeres, kölcsönösen elégedett viszonyba. Vállaljuk magánszemélyek és cégek ingatlanüzemeltetését is.

A jó minőségű munkánknak köszönhetően a megrendelőink visszatérnek, így a cég munkaellátottsága folyamatos!
Velünk garantáltan nem fog rosszul járni!
Egyedi árajánlatokkal, rugalmas, mobilis ügyintézéssel és kivitelezéssel végezzük tevékenységünket!

Cégünk köztartozás-mentes, legálisan működő, életképes vállalkozás, mely nem fog megszűnni a megrendelt munka elvégzése közben!

Mi a Leier termékeit használjuk és ajánljuk Ügyfeleinknek!